Vuosikokous 2021

SPY:n Vuosikokous 2021

SPY – Suomen parkour ry – edistää parkouria lajina ja sen harrastusmahdollisuuksia Suomessa. Tätä työtä tekevät SPY:llä ahkerasti niin toimihenkilöt kuin yhdistyksen hallitus. Vuosikokouksessa voit jäsenenä olla mukana valitsemassa uutta hallitusta tai asettua itse ehdolle hallitukseen. Osallistu kokoukseen paikanpäällä SPY:n toimistolla Lempäälässä (huomioi rajoitukset!) tai etäyhteyden välityksellä!

*Koronatilanteen vuoksi perinteisiä vuosikokous-jameja tai työpajoja ei voida järjestää. 

Ilmoittaudu vuosikokoukseen 18.3. klo 12 mennessä!

Ohjelma ja tärkeät tiedot kokouksesta

Voinko osallistua kokoukseen?

Vuosikokoukseen voi osallistua SPY:n jäsenet. Mikäli et ole vielä jäsen, lähetä hakemuksesi viimeistään 15.3.2021, jotta hakemuksesi ehditään käsitellä ja sinut on hyväksytty jäseneksi. Jäsenenä voit kokouksessa äänestää ja/tai asettua ehdolle hallitukseen. 

Liity jäseneksi!
Missä kokous pidetään?

Vuosikokous järjestetään Lempäälässä, SPY:n toimistolla Ideaparkissa Kulttuuritila PiiPoossa (Ideaparkinkatu 4). Lempäälään pääsee junalla ja bussilla. 

Etsi PiiPoo pohjakartasta
Ohjelma ja esityslista

10.00 – Kokous alkaa
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
12.00 – Lounas
SPY tarjoa lounaan.
13.00 – Kokous jatkuu
15.00 – Kokous päättyy

Lataa esityslista
Voiko kokoukseen osallistua etänä?

Kyllä! Voit osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä. Tarkemmat ohjeet etäyhteyden käytöstä ja linkin palveluun saat sähköpostitse ennen kokousta.

Voit valita ilmoittautumislomakkeessa valmiiksi, haluatko osallistua kokoukseen paikanpäällä vai etäyhteydellä. Voit myös käyttää äänioikeuttasi etäyhteydellä.

Hallitus 2021-2022

Mitä hallitus tekee? Mihin voin vaikuttaa?

SPY:n hallitus koostuu puheenjohtajasta ja 5 jäsenestä ja 2 varajäsenestä. Kaudelle 2021-2022 valitaan uusi puheenjohtaja, 3 uutta jäsentä ja yksi varajäsen. Mutta mitä hallitus oikeastaan tekee ja mihin se voi vaikuttaa? Mitä saat itsellesi hallitustyöslentelystä?

Talous

Hallitus päättää yhdistyksen talousarviosta eli siitä, mihin kohteisiin yhdistyksen rahaa käytetään.

Toimintasuunnitelma

Hallitus päättää toimintasuunnitelmasta eli millaista toimintaa ja tapahtumia SPY järjestää.

Uuden toiminnan käynnistäminen

Hallituksen jäsen voi käynnistää uutta toimintaa toiveidensa mukaan, esim. tapahtumia tai muuta parkourin edunvalvontaa ja edistystoimintaa.

Verkostoituminen ja kokemus hallitustyöstä

Hallituksessa pääset verkostoitumaan muihin luottamustoimissa oleviin jäseniin ja saat merkinnän CV:hen hallitustyöskentelystä.

Millaista hallituksessa työskentely on?

Nykyiset hallituslaiset kertovat, millaiset asiat ovat heille olleet tärkeitä hallitustyöskentelyssä. Uusia videoita tipahtelee katsottavaksi läpi ilmoittautumisajan!

Piitu Viittanen

Piitu on mukana järjestämsässä vuosittaista GIrls & Co -jameja, jotka on suunnattu naisille, tytöille ja sukupuolivähemmistöille.

Ville “Visiiri” Leppänen

Visiriiri on ollut hallituksessa vuodesta 2013 lähtien ja nykyisin erityisesti luotsaa SPY:n ohjaajakoulutuksia.

Panu “Panda” Ilén

Panda on toiminut SPY:n puheenjohtajana viimeiset 2 vuotta. Sen lisäksi hän on aktiivisesti järjestänyt Armageddon-tapahtumaa.

Janne Laurila

Janne on hallituskonkari ja myös toiminut aiemmin SPY:n Parkouria koululaisille -hankkeen projektipäällikkönä.