Uusia jäseniä SPY:n hallitukseen!

Uusia jäseniä SPY:n hallitukseen!

SPY:n vuosikokous pidettiin 26.3.2022 Tampereella. Osallistujia saapui kokoukseen viitisentoista aktiivista parkourharrastajaa. Kokous pidettiin Ratinan Stadionin kahvilassa. Tunnelma oli katossa vaikka katto olikin korkealla. Ylös vievien rappujen alaosa tuli testattua sisäspottina. 😉 Kutsuttuna kokouksen puheenjohtajana toimi Ville Kuusisaari. ”Vanha hallitus” esitteli sääntömääräiset asiat sekä tulevat suunnitelmat. Pääsimme myös jännittäviin äänestystunnelmiin vuosikokouksen valitessa uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Hienoa nähdä, että hallitusjäsenyys on haluttua tavaraa. SPY:n hallituksen toimikaudet on porrastettu siten, että kaikki kaudet ovat kaksivuotisia ja puolet hallituksesta pysyy ja puolet vaihtuu vuosittain. Näin saadaan sekä pysyvyyttä että vaihtuvuutta.

Kaksivuotiskaudella jatkavat vielä vuoden ajan:

Ville Laine
Panu Ilen
Viljam Mikkelsson
Janne Laurila
Kaisla Nurmi (varajäsen)

Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi kaksivuotiskaudeksi valittiin:

Mitro Kutvonen
Joonas Palsio (valittiin uudelleen hallitukseen)

Uudeksi varajäseneksi valittiin: 

Piitu Viittanen (valittiin uudelleen hallitukseen)

Onnea kaikille valituille luottamustoimeenne sekä kiitos edelliselle hallitukselle kaikesta tekemästänne työstä SPY:n hyväksi!

Kokouksen jälkeen yläkerran aulatilassa alkoi tapahtua, kun Ministry of Flow aloitti oman kokoontumisensa suunnitellen ensi kesän Flow Finland -kiertuetta. Tämän jälkeen oli ohjelmassa omakustanteinen ruokailu ja muutama taisi ehtiä käydä päiväsaunassakin. Sen jälkeen porukkaa alkoi valua Suurlähetystölle Hakametsään, missä oli päivän seminaariohjelman aika. Janne Kiiski ja Riku Karjalainen kertoivat meille ansiokkaasti non-lineaarisesta pedagogiikasta parkourin ohjaamisessa osana opinnäytetyötään. Syntyi paljon hyvää keskustelua paikalla olleiden 16 henkilön toimesta, joista suurin osa oli parkourohjaajia eri puolelta Suomea. Tämän jälkeen Jönkkö piti workshopin ”parkourin liikkeelliset periaatteet”. Osallistumisprosentti oli 100 ja workshop todella hyvä! Tämän jälkeen porukkaa jäi vielä ”taskulamppujameille” Earth Hour -osallistumisen merkeissä. Paljon kiitoksia kaikille onnistuneesta päivästä ja nähdään kesän tapahtumissa!

Kirjoittanut: Laura Lammi