Harrastaminen

Näin aloitat parkourin harrastamisen

Parkourin harrastamisen voit aloittaa itsenäisesti, kursseilla tai virtuaalisesti. Itsenäiseen harrastamiseen löydät somesta tuhansia videoita, mutta voit myös ilmoittautua kursseille tai tapahtumiin. Ohjattua ja virtuaalista harrastustoimintaa tarjoavat jäsenjärjestömme.

Kurssit, tapahtumat ja leirit

Harrastuspaikat

Jäsenjärjestömme järjestävät erilaista harrastustoimintaa ympäri Suomea, niin lapsille, nuorille kuin aikuisille, lyhyistä kursseista viikoittaisiin tunteihin. 

Etsi lähin harrastuspaikka!

Tapahtumat

SPY järjestää myös itse tai yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa parkouriin liittyviä tapahtumia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille jamittelijoille.

Etsi lähin tapahtuma

Leirit

Jäsenjärjestömme järjestävät leirejä ympäri Suomea, erityisesti kesäisin. Osalla leireistä yövytään, mutta mukana on myös paljon päiväleirejä.

Etsi lähin leiri!

Paikalliset harrastajaryhmät

Parkouraajat järjestävät parkourjameja eli yhteisiä parkourtreenejä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tarkista, löytyykö omalta paikkakunnaltasi treeniryhmiä.

Paikalliset harjoitteluryhmät

Virtuaaliparkour

Haluatko harrastaa parkouria, mutta lähellä ei ole ohjattuja kursseja tai sen sellaista? Ei hätää, koska voit opetella parkouria myös virtuaalisesti. Jäsenjärjestömme ovat tehneet itsenäistä treeniä varten huippuvideoita, joista voit oppia parkourin alkeet vaikka kotipihalla tai sohvalla.

Lasten Kupla

Virtuaalitreeniin

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Virtuaalitreeniin

Parkourkeskus

Virtuaalitreeniin

Parkourpark by Studio Baila

Virtuaalitreeniin

Vantaan Voimisteluseura

Virtuaalitreeniin