Tapahtumat

Kokoamme yhteen parkourin harrastajia ympäri Suomea.

Tutustu tapahtumiimme ja hyppää mukaan!

SPY:n tapahtumat

Suomen parkour ry järjestää kalenterivuoden aikana useita tapahtumia ympäri Suomea. Tapahtumat ovat avoimia kaikille parkourista kiinnostuneille ja kokeneille konkareille. Joistakin tapahtumista peritään osallistumismaksu, mutta SPY tarjoaa myös maksuttomia tapahtumia.

Sirkuksen ja Parkourin tapahtumakiertue – Turku

Tervetuloa kaikki 10-16- vuotiaat kokeilemaan sirkusta ja parkouria Turun Parkour Akatemialle
lauantaina 21.5 klo 12-13.30. Tapahtumassa on parkouria klo 12-12.45 ja sirkusta klo 12.45-13.30. Saat osallistua molempiin lajeihin tai vaan toiseen. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Osallistuminen on maksutonta. Lisätiedot ilmottautumislomakkeella.

Sirkuksen ja Parkourin tapahtumakiertue – Jyväskylä

Tervetuloa kaikki 11-16 vuotiaat kokeilemaan sirkusta ja parkouria Luovan liikunnan keskuksessa Tannerissa, Jyväskylän Sirkuskoululla ja Parkour Akatemialla
lauantaina 7.5 klo 13-14.30. Saat osallistua molempiin lajeihin tai vaan toiseen. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Osallistuminen on maksutonta. Lisätiedot ilmottautumislomakkeella.

Sirkuksen ja Parkourin tapahtumakiertue – Lempäälä

Tervetuloa kaikki 7-12-vuotiaat kokeilemaan sirkusta ja parkouria Lempäälän Parkour Parkkiin Studio Bailalle la 14.5 klo 12-13.30. Tapahtumassa on parkouria 12-12.45 ja sirkusta 12.45-13.30. Saat osallistua molempiin lajeihin tai vain toiseen. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Osallistuminen on maksutonta. Lisätiedot ilmottautumislomakkeella.

Supreme Parkour Armageddon

Yli 10-vuotias Suomen suurin parkourtapahtuma järjestetään Jyväskylässä joulukuussa. SPKA:n keskiössä ovat kansainväliset vieraat, kiinnostavat työpajat ja rankka parkourtreeni. Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Flow Finland -jamikiertue

Flow Finland on parkourkiertue, jonka kaupungeissa järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa! Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Girls & Co -jamit

Girls & co -jameilla kokoontuvat parkourista kiinnostuneet tytöt, naiset ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Vuosikokous

Suomen parkouryhdistyksen vuosikokouksessa esitellään yhdistyksen toimintaa jäsenille, hoidetaan sääntömääräisiä asioita ja valitaan hallitus. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille SPY:n jäsenille.

Vuosikokous järjestetään keväisin.

Lue lisää vuosikokouksesta

Muita parkourtapahtumia

SPY ei suinkaan ole ainoa parkouria järjestävä taho Suomessa. Tiedotamme myös muiden yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden järjestämistä avoimista parkourtapahtumista.

Sivistymättömät

Sivistymättömät on elokuussa Turussa tapahtuva parkourfestivaali, jota on järjestetty vapaaehtoisvoimin vuodesta 2019 periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle”. Festivaali on tullut tunnetuksi rennosta meiningistään ja dekkarimaisesta Yömissiostaan.  Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman tulevan ajankohdan löydät sen omilta sivuilta.

Aiotko järjestää parkourtapahtuman?

Kerro siitä meille! SPY on kiinnostunut suomalaisten parkouraajien kokoontumisista ja antaa mielellään vinkkejä tapahtuman tekemiseen. Jos tapahtuma on toistuva, voimme myös lisätä sen esittelyn tänne Tapahtumat-sivullemme!

Laita meiliä osoitteeseen toimisto@parkour.fi

Tutorkoulutus