Tapahtumat

Kokoamme yhteen parkourin harrastajia ympäri Suomea.

Tutustu tapahtumiimme ja hyppää mukaan!

SPY:n tapahtumat

Suomen parkour ry järjestää kalenterivuoden aikana useita tapahtumia ympäri Suomea. Tapahtumat ovat avoimia kaikille parkourista kiinnostuneille ja kokeneille konkareille. Joistakin tapahtumista peritään osallistumismaksu, mutta SPY tarjoaa myös maksuttomia tapahtumia.

Supreme Parkour Armageddon

Yli 10-vuotias Suomen suurin parkourtapahtuma järjestetään Jyväskylässä joulukuussa. SPKA:n keskiössä ovat kansainväliset vieraat, kiinnostavat työpajat ja rankka parkourtreeni. Tapahtuma on maksullinen.

Flow Finland -jamikiertue

Flow Finland on parkourkiertue, jonka kaupungeissa järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa! Tapahtuma on maksuton.

Kesän 2021 kiertuepäivät on julkistettu!  Nyt on aika tsekata, missä parhaat jamit pidetään!

Girls & Co -jamit

Girls & co -jameilla kokoontuvat parkourista kiinnostuneet tytöt, naiset ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat. Tapahtuma on maksuton.

Kesän 2021 kiertuepäivät on julkistettu! Käy kurkkaamassa, missä lähimmät jamit pidetään!

Taival

Taival vie parkourin urbaanista ympäristöstä erämaan siimekseen ja haastaa seikkailijan kohtaamaan luonnon parkourin hengessä. Taival järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Tapahtuma on maksullinen.

Kerromme seuraavasta tapahtumasta lisää myöhemmin.

Vuosikokous

Suomen parkouryhdistyksen vuosikokouksessa esitellään yhdistyksen toimintaa jäsenille, hoidetaan sääntömääräisiä asioita ja valitaan hallitus. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille SPY:n jäsenille.

Seuraava vuosikokous järjestetään keväällä 2022.

Lue lisää vuosikokouksesta

Muita parkourtapahtumia

SPY ei suinkaan ole ainoa parkouria järjestävä taho Suomessa. Tiedotamme myös muiden yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden järjestämistä avoimista parkourtapahtumista.

Sivistymättömät

Sivistymättömät on elokuussa Turussa tapahtuva parkourfestivaali, jota on järjestetty vapaaehtoisvoimin vuodesta 2019 periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle”. Festivaali on tullut tunnetuksi rennosta meiningistään ja dekkarimaisesta Yömissiostaan.

Sivistymättömät järjestetään 6.-8.8.2021 Turussa. Tapahtuma on maksullinen.

Saunajamit

Turun Parkour Akatemian väki järjestää muutaman kerran vuodessa saunajamit legendaarisella Parkourverstaalla – Kuumaa ja kosteaa treeniä ja saunomista parkouraajien tapaan!

Seuraa ilmoittelua Parkour Suomi tai Parkour Turku -Facebook-ryhmissä

Aiotko järjestää parkourtapahtuman?

Kerro siitä meille! SPY on kiinnostunut suomalaisten parkouraajien kokoontumisista ja antaa mielellään vinkkejä tapahtuman tekemiseen. Jos tapahtuma on toistuva, voimme myös lisätä sen esittelyn tänne Tapahtumat-sivullemme!

Laita meiliä osoitteeseen toimisto@parkour.fi

Tutorkoulutus