Tapahtumat

Kokoamme yhteen parkourin harrastajia ympäri Suomea.

Tutustu tapahtumiimme ja hyppää mukaan!

SPY:n tapahtumat

Suomen parkour ry järjestää kalenterivuoden aikana useita tapahtumia ympäri Suomea. Tapahtumat ovat avoimia kaikille parkourista kiinnostuneille ja kokeneille konkareille. Joistakin tapahtumista peritään osallistumismaksu, mutta SPY tarjoaa myös maksuttomia tapahtumia.

Vuosikokous

Vuosikokouksessa esitellään yhdistyksen toimintaa jäsenille, hoidetaan sääntömääräisiä asioita ja valitaan hallitus. Suomen Parkour yhdistyksen vuosikokous järjestetään 18.3.2023 Allianssi-talolla Pasilassa klo. 12. Muusta päivän ohjelmasta tulossa  pian lisätietoa tapahtumasivulle. Tervetuloa!

Siirry tapahtuman sivulle

Sirkuksen ja Parkourin tapahtumakiertue – Vantaa

SPY:n ja Nuorisosirkusliiton yhteinen tapahtumakiertue osallistuu Nuorten Harrastusmessuille su 26.3 klo 11-15 Vaskivuoren lukiolle (Osoite: Virtatie 4, Vantaa). Tervetuloa mukaan kokeilemaan parkouria ja sirkusta kokeilupisteellemme! Lisätiedot tapahtumasta löydät sen omilta sivuilta.

Siirry tapahtuman sivulle

Flow Finland by Viirin Kirppis -jamikiertue

Flow Finland by Viirin Kirppis on parkourkiertue, jonka kaupungeissa järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa! Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Girls & Co -jamit

Girls & co -jameilla kokoontuvat parkourista kiinnostuneet tytöt, naiset ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Supreme Parkour Armageddon

Yli 10-vuotias Suomen suurin parkourtapahtuma järjestetään Jyväskylässä joulukuussa. SPKA:n keskiössä ovat kansainväliset vieraat, kiinnostavat työpajat ja rankka parkourtreeni. Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman tulevat ajankohdat löydät sen omilta sivuilta.

Muita parkourtapahtumia

SPY ei suinkaan ole ainoa parkouria järjestävä taho Suomessa. Tiedotamme myös muiden yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden järjestämistä avoimista parkourtapahtumista.

Sivistymättömät

Sivistymättömät on elokuussa Turussa tapahtuva parkourfestivaali, jota on järjestetty vapaaehtoisvoimin vuodesta 2019 periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle”. Festivaali on tullut tunnetuksi rennosta meiningistään ja dekkarimaisesta Yömissiostaan.  Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman tulevan ajankohdan löydät sen omilta sivuilta.

Aiotko järjestää parkourtapahtuman?

Kerro siitä meille! SPY on kiinnostunut suomalaisten parkouraajien kokoontumisista ja antaa mielellään vinkkejä tapahtuman tekemiseen. Jos tapahtuma on toistuva, voimme myös lisätä sen esittelyn tänne Tapahtumat-sivullemme!

Laita meiliä osoitteeseen toimisto@parkour.fi

Tutorkoulutus