Tapahtumat

Kokoamme yhteen parkourin harrastajia ympäri Suomea.

Tutustu tapahtumiimme ja hyppää mukaan!

SPY:n tapahtumat

Suomen parkour ry järjestää kalenterivuoden aikana useita tapahtumia ympäri Suomea. Tapahtumat ovat avoimia kaikille parkourista kiinnostuneille ja kokeneille konkareille. Joistakin tapahtumista peritään osallistumismaksu, mutta SPY tarjoaa myös maksuttomia tapahtumia.

PARKOURPAKOPELI

Ratkaise pulmia, koe jännitystä, tee yhteistyötä, käytä parkourtaitojasi ongelmanratkaisuun, haasta ja ylitä itsesi!

Osallistu peliin valitsemallasi intensiteetillä tai vaikeusasteella. Suorita täysillä tai nauti rennosti retkestä ja luonnosta

Supreme Parkour Armageddon

Seuraava Armageddon pidetään 23-25.2.2024 Turussa!

Yli 10-vuotias SPKA on Suomen suurin parkourtapahtuma, jonka keskiössä ovat kansainväliset vieraat, kiinnostavat työpajat ja rankka parkourtreeni. Tapahtuma on maksullinen.

Flow Finland -jamikiertue

Flow Finland on kesäinen parkourkiertue, jonka kaupungeissa järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa! Tapahtuma on maksuton.

Girls & Co -jamit

Kesäisillä Girls & co -jameilla kokoontuvat parkourista kiinnostuneet tytöt, naiset ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat. Tapahtuma on maksuton.

Vuosikokous

Vuosikokouksessa esitellään yhdistyksen toimintaa jäsenille, hoidetaan sääntömääräisiä asioita ja valitaan hallitus.

Siirry tapahtuman sivulle

Muita parkourtapahtumia

SPY ei suinkaan ole ainoa parkouria järjestävä taho Suomessa. Tiedotamme myös muiden yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden järjestämistä avoimista parkourtapahtumista.

Sivistymättömät

Sivistymättömät on elokuussa Turussa tapahtuva parkourfestivaali, jota on järjestetty vapaaehtoisvoimin vuodesta 2019 periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle”. Festivaali on tullut tunnetuksi rennosta meiningistään ja dekkarimaisesta Yömissiostaan.  Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman tulevan ajankohdan löydät sen omilta sivuilta.

Aiotko järjestää parkourtapahtuman?

Kerro siitä meille! SPY on kiinnostunut suomalaisten parkouraajien kokoontumisista ja antaa mielellään vinkkejä tapahtuman tekemiseen. Jos tapahtuma on toistuva, voimme myös lisätä sen esittelyn tänne Tapahtumat-sivullemme!

Laita meiliä osoitteeseen toimisto@parkour.fi

Tutorkoulutus