Jäsenyyden edut

Henkilöjäsenyys

Suomen parkour ry:n henkilöjäsenyys ei maksa mitään, mutta mahdollistaa paljon! Tule mukaan iloiseen joukkoomme.

Miksi olla SPY:n henkilöjäsen?

TIETOA TAPAHTUMISTA JA KOULUTUKSISTA

Saat ajankohtaista tietoa valtakunnallisesti merkittävistä asioista: tapahtumista, harrastusmahdollisuuksista, leireistä ja ohjaajakoulutuksista. Tiedotamme myös avoimista työpaikoista niiden tullessa hakuun.

VALTAA VAIKUTTAA SPY:N TOIMINTAAN

Henkilöjäsenenä olet oikeutettu asettumaan ehdolle ja äänestämään yhdistyksen vuosikokouksissa ja voit siten vaikuttaa parkourtoimintaan Suomessa. Voit liittyä myös työryhmiin edistääksesi sinulle tärkeitä asioita.

JÄSENYYS ON ILMAISTA!

SPY:n henkilöjäsenyys on maksuton.

Liity jäseneksi

Järjestöjäsenyys

Järjestätkö parkourtoimintaa Suomessa? Vai oletko suunnittelemassa sen aloittamista? Haluamme olla tukenanne! 

SPY edustaa puolestanne parkourin kattojärjestönä lajia Suomessa esim. Olympiakomitean, ministeriöiden ja OPH:n tilaisuuksissa sekä maailmalla lajin kattojärjestö Parkour Earthin jäsenenä.

Liittymällä Suomen Parkour ry:n jäseneksi saat merkittäviä etuja. Tutustu etuihisi ja jäsenhinnastoon alempaa!

Hae jäsenjärjestöksi!

Jäsenjärjestöedut

ETUJA OHJAAJAKOULUTUKSISTA

SPY järjestää ohjaajakoulutuksia, joista tiedotamme jäsenjärjestöillemme säännöllisesti. Koulutuksia voidaan järjestää myös tilauksesta, mikäli osallistujia on useampia. Jäsenjärjestöt saavat koulutukset alennettuun hintaan.  Järjestämme myös maksuttomia koulutuksia ainakin kerran vuodessa jäsenjärjestöillemme.Tutustu koulutuksiimme  täällä.

TOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Tarjoamme jäsenjärjestöillemme neuvontaa parkour-toiminnan aloittamisessa ja kehittämisessä. Vertaistukea saa muilta jäsenjärjestöiltä jäsenjärjestöpäivässä.

JÄSENJÄRJESTÖPÄIVÄ

Jäsenjärjestöpäivä on jäsenillemme tarjoama verkostoitumistilaisuus muiden parkour-toimijoiden kanssa, joka sisältää myös koulutuksia, työpajoja ja materiaaleja. Jäsenjärjestöpäivästä tiedotetaan uutiskirjeessä.

MARKKINOINTI

SPY markkinoi jäsenjärjestöjensä tapahtumia ja leirejä sivuillaan ja somekanavissaan.  Myös parkour-palveluista ja -tuotteista saa tiedottaa SPY:n uutiskirjeessä kaksi kertaa vuodessa.

HANKEKUMPPANUUS

Jäsenjärjestöt voivat toimia SPY:n hankkeissa hankekumppaneina, joilta SPY tilaa ostopalveluna esimerkiksi kouluissa järjestettäviä lajikokeilupäiviä. Tutustu hankkeisiimme täältä.

GRAMEX

SPY tarjoaa Gramex-musiikinkäyttöoikeudet jäsenjärjestöille (seurat ja yhdistykset). Monilajiseuroissa käyttöoikeus vain parkourtoiminnan aikana.

Jäsenyyden hinta jäsenjärjestöille

Jäsenyyden hinta perustuu jäsenjärjestön parkouriin säännöllisesti osallistuvien jäsenien ja/tai asiakkaiden määrään. Jäsenmaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Hinnasto jäsenmäärän mukaan

< 50 jäsentä

0 €

50-99 jäsentä

60 €

100-199 jäsentä

120 €

200-299 jäsentä

220 €

300-399 jäsentä

270 €

400-499 jäsentä

330 €

500-749 jäsentä

380 €

750-999 jäsentä

530 €

1000+ jäsentä

790 €

Hinnasto vakituisten työntekijöiden määrän mukaan (yritysjäsenille, joilla ei ole jäseniä)

0-1 työntekijää

0 €

2-5 työntekijää

100 €

6-10 työntekijää

200 €

11-20 työntekijää

400 €

yli 20 työntekijää

600 €