Jäsenyyden edut

Henkilöjäsenyys

Suomen parkour ry:n henkilöjäsenyys ei maksa mitään, mutta mahdollistaa paljon! Tule mukaan iloiseen joukkoomme.

Miksi olla SPY:n henkilöjäsen?

TIETOA

Saat ajankohtaista tietoa valtakunnallisesti merkittävistä asioista: tapahtumista, harrastusmahdollisuuksista, leireistä ja ohjaajakoulutuksista. Tiedotamme myös avoimista työpaikoista niiden tullessa hakuun.

VAIKUTUSVALTAA

Henkilöjäsenenä olet oikeutettu asettumaan ehdolle ja äänestämään yhdistyksen vuosikokouksissa ja voit siten vaikuttaa parkourtoimintaan Suomessa. Voit liittyä myös työryhmiin edistääksesi sinulle tärkeitä asioita.

ILMAISTA

SPY:n henkilöjäsenyys on maksuton.

Liity jäseneksi

Järjestöjäsenyys

Järjestätkö parkourtoimintaa Suomessa? Vai oletko suunnittelemassa sen aloittamista? Haluamme olla tukenanne! Liittymällä Suomen Parkour ry:n jäseneksi saat merkittäviä etuja.

Miksi olla SPY:n jäsenjärjestö?

MARKKINOINTI

SPY markkinoi jäsenjärjestöjensä leirejä sivuillaan ja somekanavissaan. Jäsenjärjestö saa myös tiedottaa SPY:n kautta kaksi (2) kertaa vuodessa alueellisista tai valtakunnallisista tapahtumistaan, jotka ovat kaikille avoimia (tai jollekin erityisryhmälle kohdennettuja). Leirit ja tapahtumat kootaan omille sivuilleen. Myös tapahtumista sekä parkour-palveluista ja -tuotteista saa tiedottaa SPY:n uutiskirjeessä kaksi (2) kertaa vuodessa. 

EDUNVALVONTA

SPY edustaa puolestanne parkourin kattojärjestönä lajia Suomessa esim. Olympiakoitean, ministeriöiden ja OPH:n tilaisuuksissa sekä maailmalla Parkour Earthin jänenenä.

ETUJA KOULUTUSTOIMINNASTA

SPY järjestää ohjaajakoulutuksia, joista tiedotamme jäsenjärjestöillemme säännöllisesti. Koulutuksia voidaan järjestää myös tilauksesta, mikäli osallistujia on useampia. Jäsenjärjestöt saavat koulutukset alennettuun hintaan. 

TOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Tarjoamme jäsenjärjestöillemme neuvontaa parkour-toiminnan aloittamisessa ja kehittämisessä. Vertaistukea saa muilta jäsenjärjestöiltä jäsenjärjestöpäivässä.

HANKEKUMPPANUUS

Jäsenjärjestöt voivat toimia SPY:n hankkeissa hankekumppaneina, joilta SPY tilaa ostopalveluna esimerkiksi kouluissa järjestettäviä lajikokeilupäiviä.

JÄSENJÄRJESTÖPÄIVÄ

Jäsenjärjestöpäivä on jäsenillemme tarjoama verkostoitumistilaisuus muiden parkour-toimijoiden kanssa, joka sisältää myös koulutuksia ja työpajoja.

GRAMEX

SPY tarjoaa Gramex-musiikinkäyttöoikeudet jäsenjärjestöjen liikuntakeskuksille ja parkour-saleille.

JOUSTAVA HINNASTO

Perittävä vuosimaksu määräytyy säännöllisen toiminnan osallistujamäärän mukaan.

Hae jäsenjärjestöksi