Koulutus

Suomen Parkour ry:n koulutustarjonta

Tarjoamme monipuolisia parkourin valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia

Koulutuskalenteri

VOK Nuoret
Lauantaina 10.4
Ilmoittautuminen auki 7.4 asti

ILMOITTAUDU


VOK Lajitaito

Lauantaina 10.4
Ilmoittautuminen auki 7.4 asti

ILMOITTAUDU

VOK-1 Parkour-ohjaajakoulutus
Seuraava koulutus syksyllä 2021

VOK-2 Parkour-ohjaajakoulutus
Seuraava koulutus syksyllä 2021

VOK-Koulutukset

Suomen Parkour ry:n VOK-Koulutukset muodostavat jatkumon apuohjaajakoulutuksesta VOK-2 -koulutukseen. Koulutukset noudattavat suomalaisen valmennus- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) perusteita.

VOK NUORET

VOK-nuoret koulutus on nuorille ohjaajaksi haluaville suunnattu pohjakoulutus, jossa perehdytään parkour-ohjaamisen perusteisiin. Koulutus antaa valmiudet apuohjaajana toimimiseen. Suosittelemme osallistumaan myös VOK-lajitaito-koulutukseen. Koulutuksen kesto on 6h.

VOK LAJITAITO

VOK lajitaito on täydentävä koulutus niille parkour-ohjaajaksi haluaville, joilla ei ole kattavaa lajitaustaa. Koulutuksen voi käydä lisänä VOK1-koulutukseen tai VOK-nuoret -koulutuksen yhteydessä.

VOK-1 PARKOUR-OHJAAJAKOULUTUS

Suomen Parkour ry:n tason 1 valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen valmistaa ohjaajan yksittäisen harjoituksen ja harjoitusjakson toteuttamiseen. Ohjaajakoulutus noudattaa Suomalaisen valmennus- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) perusteita. Niille, joilla ei ole lajitaustaa, suosittelemme VOK-lajitaito koulutuksen käymistä.

Koulutuksen laajuus on 50h.
VOK-2
PARKOUR-OHJAAJAKOULUTUS
PARKOUR-OHJAAJAKOULUTUS

Suomen Parkour ry:n tason 2 valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK2) kehittää valmiuksia toteuttaa laadukasta ohjausta pitkällä aikajänteellä (esim. kausi/vuosi). Koulutus syventää ohjaajaan osaamista, tietoa ja ymmärrystä laadukkaasta harjoittelusta, opettamisesta, oppimisesta, vuorovaikutuksesta ja liikuntapsykologiasta.

Koulutuksen laajuus on 100h.

Tilauskoulutukset

Suomen Parkour ry järjestää tilauskoulutuksia liikunta- ja opetusalan ammattilaisille ja oppilaille.

Tilaa koulutus tai kysy lisätietoa osoitteesta toimisto@parkour.fi

Parkour-välkkärikoulutus

Parkour-välkkärikoulutus on liikunnasta kiinnostuneille oppilaille suunnattu koulutus. Parkour-välkkärit osaavat opastaa koulukavereita turvalliseen parkourin harjoitteluun välitunneila. Koulutuksen kesto on 90 min ja se voidaan pitää koulupäivän aikana.

LIAM-introkoulutus

Liikunta-alan ammattilaisten parkourkoulutus (LIAM) on liikunnanopettajille, ohjaajille ja valmentajille suunnattu parkourkoulutus. Koulutus antaa valmiudet ohjata yksittäisiä parkourin introtunteja esimerkiksi koululiikunnassa tai kerhotoiminnassa. Koulutuksen kesto on 6h.

Hinnasto

VOK-1 parkour-ohjaajakoulutus
SPY Jäsenhinta 250€
EI-Jäsenhinta 375€
Jäsenjärjestöjen ohjaajat 200€
ADAPT Täydentäjät 150€

VOK Nuoret 70€/hlö
VOK Lajitaito 70€/hlö
LIAM 70€/hlö

Parkour-välkkäri 50€/koulutus