Flow Finland

Check out information in English [HERE]

Flow Finland by Viirin Kirppis

Flow Finland by Viirin Kirppis on jokavuotinen parkourkiertue, joka kiertää kesän aikana kaupungista toiseen. Kiertue järjestää kussakin kaupungissa kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit sekä mahdollista oheisohjelmaa. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa!

KESÄN ’22 KIERTUE

Flow Finland 2022 by Viirin kirppis kiertää 12:ssa kaupungissa 8:n viikonlopun aikana. Kiertue starttaa Savonlinnasta kesäkuussa ja päättyy Järvenpäähän syyskuun puolivälissä. Jokaisessa kaupungissa jamit alkavat yhteisellä alkulämmittelyllä klo 12:00, jonka jälkeen kaupunkivastaava johdattelee osallistujat upeille spoteille ympäri kaupunkia.

Jameilla jokainen pääsee kokeilemaan itseään kiinnostavia juttuja oman tasonsa mukaisesti. Kokeneemmat pomppijat neuvovat mielellään aloittelijoita ja muiden parkouraajien haasteista ja liikkeistä voi ammentaa loputtomiin inspiraatiota. Sitkeimmillä jamittelijoilla meno jatkuu tavalla tai toisella iltaan asti.

Päiväkohtaiseen erikoisohjelmaan saattaa kuulua SPY:n tarjoamat jätskit, yhteinen uintireissu, parkourtyöpaja tai muuta yhteisöllistä tai seikkailullista. Seuraa kaupunkikohtaisia ilmoituksia kyseisten jamien lähestyessä. Tapahtuman pääsponsorina toimii tänä vuonna Viirin kirppis: www.viirinkirppis.fi

Löydät tapahtumat myös Facebookista!

SPY-HATTU

Osallistu kuuteen FF-tapahtumaan tai toimi kaupunkivastaavana ja saat upean SPY-hatun!

Parkourkesän jamivaatetuksen kruunaa ajattoman tyylikäs musta lierihattu, joka on koristeltu SPY:n ikonisella maskotilla ja tuoreella logolla. Parkouruskottavuuden lisäämisen ohella tämä hattu tarjoaa suojaa häikäisyltä ja auringonpistoksilta – tai sateelta. Hattua ei ole toistaiseksi mahdollista ostaa, vaan se täytyy ansaita!

Kaupunkikohtaiset tiedot

11.6.

Savonlinna

Aloitusspotti: Savonlinnan kaupungintalo (Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna) klo 12:00

FF-kiertue starttaa kauden Savonlinnasta, joka tarjoilee parkouraajille kauniilla järvimaisemilla höystettyä urbaania suvitunnelmaa sekä lukuisia hienoja jamispotteja täynnä muureja, kaiteita ja muita esteitä. Aloituspaikkana toimii Savonlinnan kaupungintalo, josta jamit etenevät Tuomiokirkolle sekä edelleen liikuntahallille ja Heikinpohjan koululle. Jamien ohessa luvassa on myös hauskoja haasteita, joihin osallistumisesta voi hyvän mielen ohella tienata virvokepalkintoja!

*KYYDIT JA MAJOITUS*
SPY suosittelee muualta tulevia saapumaan Savonlinnaan lauantaina esimerkiksi Taajamajuna 743:lla, joka kulkee Parikkalasta Savonlinnaan 10:26-11:19. Tuohon junaan on mahdollista päästä lähtemällä samana aamuna junalla esim. Helsingistä, Joensuusta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Mikkelistä tai Lahdesta. Paluulikkennettä la-illaksi on vähän heikosti tarjolla, mutta SPY suositteleekin kruunaamaan seikkalun jäämällä la-su-yöksi Savonlinnaan yhdessä parkourkavereiden kanssa! Viikonlopun keli näyttää lämpimältä ja aurinkoiselta, joten teltta- tai riippumattomajoitus toimii mainiosti – joko leirintäalueella tai lähimetsässä. Toisaalta esim. keskustan läheisyydessä sijaitseva Sun Camping tarjoaa myös 4-6 hengen mökkejä 55-80 €:lla, joten mökkeilemäänkin voi päästä alle 15 €/hlö.


Kaupunkivastaavana toimii Roope Pölönen, jonka tavoittaa päivän kulkuun liittyvissä asioissa numerosta 050 3265611.

18.6.

Lahti

Aloitusspotti: Hennalan esterata (Hennalankatu 201, 15700 Lahti) klo 12:00

Flow Finland -jamikiertue palaa tänä vuonna Lahden legendaariseen parkourkaupunkiin! Tapahtuma alkaa paluulla parkourin juurille Hennalan vanhan kasarmialueen sotilasesteradalla Tuukka Ruokokosken työpajalla. Yhteisen lämmittelyn jälkeen tutustutaan turvallisesti asiantuntijan johdolla sotilasesteradan nyansseihin, minkä jälkeen jamitellaan rata-alueella. Radalta siirrytään keskustaan Harjun koululle ja sieltä edelleen Lahden Yhteiskoululle ja Lyseolle. Viimeisten spottien lähituntumasta löytyy myös uimapaikkoja, joissa voi vilvoittella treenien päätteeksi. Lähde mukaan nauttimaan kesäpäivästä Lahessa!

Keskusta-esterata-väliä pääsee liikkumaan kätevästi ainakin LSL:n bussilla nro 2. Mikäli eksyt tai liityt mukaan kesken päivän, niin ole yhteydessä kaupunkivastaava Viljam Mikkelssoniin, 0443361170.

19.6.

[Mysteeri]

Siirtymän alkupiste: Lahden matkakeskus / linja-autoasema (Mannerheiminkatu 15, 15100 Lahti) klo 11:00
Mysteeri Flow Finland on aivan kuten muutkin FF-kiertueen jamit, mutta niiden kohde on SALAINEN. Jameille lähdetään yhteiskuljetuksella ja jamikohteessa voit nauttia upeista treenispoteista, uimarannasta ja paikallisesta kaupunkikulttuurista. Tämä on ennennäkemätöntä ja -kokematonta suomalaisen parkourin historiassa. Tätä et halua missata!

Flow Finland Mysteerin lähtö on sunnuntaina 19.6. aamupäivällä Lahdesta, jossa tapahtuu oma Flow Finland -etappinsa edellisenä päivänä. Lahden linja-autoasemalta lähtevä bussi kuljettaa jamittelijat mysteerispotille, jossa voi parkourata, uida, istuskella ravintoloissa tms. myöhään iltapäivään saakka, jolloin yhteiskuljetus vie meidät takaisin Lahden linja-autoasemalle.

Ilmoittaudu mukaan [TÄÄLLÄ].

9.7.

Jyväskylä

Aloitusspotti: AaltoAlvari (Pitkäkatu 2, 40720 Jyväskylä) klo 12:00

Lähde loikkimaan AaltoAlvarin muureilla Jyväskylän Flow Finland -jameilla! AaltoAlvarin muureilla on hypitty jo vuonna nakki ja muusi, mutta sieltä löytyy yhä uusia ennennäkemättömiä haasteita. AaltoAlvarilta jatketaan kiertämällä kampuksen muita, vähintäänkin yhtä legendaarisia, spotteja kuten: kolme muuria, kivikatsomo ja lounaispuisto. Jyväskylän maineikkaalle historialle vetääkin vertoja ainoastaan legendaarinen parkour-kaupunki, Mirror’s Edge!

Kaupunkivastaavana toimii paikallinen parkoursankari Severi Kalaja, jonka tavoittaa päivän kulkuun liittyvissä asioissa numerosta 0400 902986.

23.7.

Kuopio

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

24.7

Siilinjärvi

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

12.8.

Kajaani

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

13.8.

Sotkamo

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

27.8..

Joensuu

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

10.9.

Mikkeli

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

17.9..

Vantaa

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.

18.9.

Järvenpää

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.