Flow Finland

Flow Finland

Flow Finland on parkourkiertue, joka kiertää kesän aikana kaupungista toiseen. Kiertue järjestää jokaisessa kaupungissa kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa!

Flow Finland -työpajahaku

Oletko parkourohjaaja? Haluatko jakaa ideoitasi muille parkourista kiinnostuneille? Kiinnostaako tienata fyrkkaa kesän upeimpien parkourjamien yhteydessä, joihin tahdot joka tapauksessa osallistua? Jos houkuttelee, klikkaa itsesi lomakeelle ja tee tarjous työpajasta!

Kesän 2021 FF-kiertue

Flow Finland 2021 kiertää 12:ssa kaupungissa 8:n viikonlopun aikana. Kiertue starttaa Turusta kesäkuun alussa ja päättyy Poriin syyskuun puolivälissä. Jokaisessa kaupungissa tapahtumaan kuuluu avoin, ilmainen parkourtyöpaja klo 11:00 ja sen perään letkeät jamit klo 12:00 alkaen. Parkourin ohella FF-jameilla tyypillisesti seurustellaan ja taukoillaan mm. käymällä syömässä ja uimassa. Sitkeimmillä jamittelijoilla meno jatkuu tavalla tai toisella iltaan asti.

Lauantain työpajojen (8 kpl) sisällöt ovat aloittelijaystävällisiä, ja tarjoavat mainion intron parkouriin niille, jotka ovat tehneet lajia vasta vähän tai eivät lainkaan. Nämä työpajat toimivat kuitenkin myös kokeneille harrastajille erinomaisina perusteisiin palaamisena ja lämmittelynä päivän jameihin.
Sunnuntain työpajat (4 kpl) sisällöt on suunnattu parkouriin ennestään perehtyneille, ja pyrkivät tarjoamaan lajin harrastajille uusia näkökulmia ja haasteita. Siitä huolimatta myös aloittelijat ovat tervetulleita myös sunnuntain työpajoihin, ja heidän kokemustasonsa otetaan huomioon. Jos aloittelija pääsee osallistumaan lauantain työpajaan, se antaa hyvän pohjain sunnuntain osallistumiselle!

5.6.

Turku

Kokoontumispaikka: Varvintori
19.6.

Tampere

Kokoontumispaikka: Iso-Vilusen kukkula3.7.

Oulu

Lisää infoa tulossa!

17.7.

Kotka

Lisää infoa tulossa!

18.7.

Kouvola

Lisää infoa tulossa!

31.7

Jyväskylä

Lisää infoa tulossa!

21.8.

Espoo

Lisää infoa tulossa!

22.8.

Helsinki

Lisää infoa tulossa!

28.8.

Joensuu

Lisää infoa tulossa!

29.8.

Outokumpu

Lisää infoa tulossa!

11.9..

Kankaanpää

Lisää infoa tulossa!

12.9.

Pori

Lisää infoa tulossa!