Toiminta

Valtakunnallinen kattojärjestö

Suomen Parkour yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Keskeisintä SPY:n toiminnassa ovatkin valtakunnalliset tapahtumat, hankkeet ja parkourohjaajakoulutus.

Tutustu SPY:n toimintaan!

Tarjoamme erilaista toimintaa niin harrastajille kuin alan ammattilaisille. 

HARRASTAMINEN

Parkourin harrastamisen voit aloittaa itsenäisesti, kursseilla tai virtuaalisesti. Ohjattua ja virtuaalista harrastustoimintaa tarjoavat jäsenjärjestömme. Harrastustoimintaa on tarjolla vaihtelevasti lapsille, nuorille ja aikuisille lyhyistä kursseista viikottaisiin tunteihin. 

Etsi harrastuspaikka
KOULUTUS

Parkouropetuksen korkean tason takaamiseksi olemme luoneet ohjaajakoulutusjärjestelmän, joka on kehitetty yhteistyössä Suomen johtavien parkourohjaajien, -kouluttajien sekä etulinjan liikuntatieteilijöiden kanssa. Koulutukset on porrastettu vastaamaan eri tasolla olevien ohjaajien tarpeita.

Tutustu koulutuksiimme
TAPAHTUMAT

Tapahtumat ovat avoimia kaikille, olit ensikertalainen tai kokenut parkouraaja. Tapahtumat tuovat yhteen paikallisia ja valtakunnallisia harrastajia. Mikäli sinulla on idea parkourtapahtuman järjestämiseen Suomessa, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Tapahtumakalenteriin
HANKKEET

Nuorisojärjestönä olemme toteuttaneet useita liikunta-, nuoriso- ja kulttuurihankkeita. Hankkeidemme tavoitteena on mahdollistaa parkourin kokeileminen mahdollisimman monelle ja lisätä tietoisuutta parkourille ominaisista liikuntamuodoista.

Tutustu hankkeisiimme

Palvelut jäsenjärjestöille

Järjestätkö parkourtoimintaa Suomessa? Liittymällä Suomen Parkour ry:n jäseneksi saat merkittäviä etuja koulutustoiminnasta. Tarjoamme jäsenjärjestöjen toiveita kuunnellen monipuolisia työkaluja toiminnan kehittämiseksi, sekä Suomen kattavimman ja osaavimman vertaisverkoston tuen. Jäsenjärjestöiltä perittävä vuosimaksu määräytyy säännöllisen toiminnan osallistujamäärän mukaan. Jäsenjärjestöt hyväksyy hakemuksesta hallitus.

Hae jäsenjärjestöksi