SPY:n puheenjohtajaksi Joonas Palsio

SPY:n puheenjohtajaksi Joonas Palsio

Ryhmäkuva jameista Vallilan salilla

18.3. pidetyssä vuosikokouksessa valittiin SPY:lle uusi puheenjohtaja sekä hallitus. Vuosikokous pidettiin Helsingissä 18.3.2023. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin tamperelainen Joonas Palsio. Varapuheenjohtaksi valittiin Panda Ilén sekä sihteeriksi uusi varajäsen Jarno Huusko. Varsinaisia jäseniä ovat uutena nimenä Riku Karjalainen, Mitro Kutvonen, Kaisla Nurmi ja Piitu Viittanen. Toiseksi varajäseneksi valittiin Roope Sinkkonen. Kokous oli todella jännittävä ja kokousväki pääsi äänestämään sekä puheenjohtajaa että varsinaisia jäseniä. Tästä hallitusporukasta kaksivuotista kauttaan jatkaa edellisestä hallituksesta Mitro Kutvonen sekä Piitu Viittanen, joka nousi varsinaiseksi jäseneksi Palsion tultua valituksi puheenjohtajaksi. Kaisla Nurmen ja Panda lénin kaudet päättyivät ja heidät valittiin uudelleen.

Kokous herätti paljon mielenkiintoa. Osallistujia oli 28 henkilöä. Kokouksen jälkeen nähtiin kuopiolaisen Jussi Tiilikaisen uusi parkourvideo Mental game. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta sekä SPY:n vapaaehtoisille hyvin toimineista kokousjärjestelyistä. Ja suurkiitos väistyvälle hallitukselle suuresta työpanoksesta SPY:n eteen. Edellisestä hallituksesta Ville Laine, Janne Laurila ja Viljam Mikkelsson päättivät olla hakeutumatta uudestaan ehdolle. Heille tässä kohtaa suuri kiitos työstään SPY:n hyväksi.

Hallituksen kanssa työtä tekevät myös eri työryhmät: Armageddon-työryhmä vastaa SPY:n suurtapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta, STAY on SPY:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmä ja Varjohallitus tuo jäsenien näkemyksiä, ideoita ja toiveita hallituksen tietoon. Mikäli haluat liittyä johonkin työryhmään, löydät työryhmien yhteystiedot täältä.

SPY lähtee 20-vuotisjuhlavuoden viettoon hyvillä fiiliksillä uuden porukan voimin!

Uusi SPY:n hallitus kukitettuna
Uusi hallitus. Kuvasta puuttuvat Riku Karjalainen ja Mitro Kutvonen.