SPY hakee kesätyöntekijöitä Flow Finland Junior -kesäkiertueelle!

SPY hakee kesätyöntekijöitä Flow Finland Junior -kesäkiertueelle!

SPY etsii kuutta kesätyöntekijää määräaikaiseen tuntityöhön. Työtuntimäärän voi tehdä aikavälillä touko-syyskuu. 

Kesätyöntekijöiden tehtävänä on Flow Finland Junior -kesäkiertueen tapahtumien koordinointi ja järjestäminen sekä kiertueen viestintä ja markkinointi. Työ on osittain itsenäistä ja tapahtuu omalla tietokoneella. Työtä voi tehdä missä ja milloin itselle parhaiten sopii. Liikunta-alan koulutuksesta tai vastaavasta on tehtävässä apua, mutta se ei ole pakollinen. Toivomme, että hakijalla on jotain kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Lajin tuntemus koetaan eduksi.

Haemme neljää kaupunkivastaavaa

Kaupunkivastaavat ohjaavat kaupunkinsa Flow Finland Junior -tapahtumassa workshopin aloittelijoille/nuorille, joten toivomme, että kaupunkivastaavaksi hakevilla on käytynä vähintään VOK-1 parkour-ohjaajakoulutus tai ADAPT-1. Myös liikuntaneuvojan tai liikunnanohjaajan koulutus luetaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Voit samalla ehdottaa asuinkaupunkiasi tapahtuman järjestämispaikaksi. Tässä työssä ei tarvitse matkustaa muihin kiertueen tapahtumiin vaan työ tapahtuu omassa kotikaupungissa. Tunteja on tarjolla neljälle työntekijälle 45h per henkilö. Tuntipalkka on 12€/h (yht 540€). 

Haemme tiiminvetäjää

Tiiminvetäjä sopii tiimiläisten kanssa tapahtumien päivät, kaupungit ja ajankohdat. Tiiminvetäjä on henkilö, jolta kaupunkivastaavat voivat kysyä neuvoa päivittäiseen työhönsä. Tiiminvetäjä on yhdessä SPY:n toiminnanjohtajan kanssa vastuussa tapahtumakiertueen toteutuksesta. Aiempaa esimieskokemusta ei vaadita mutta se on eduksi ja avuksi toki tehtävässä. Tiiminvetäjä ei ohjaa työpajoja eikä hänellä tarvitse olla ohjaajan pätevyyttä. Lajituntemus on avuksi. Tämä työ sisältää jonkin verran matkustamista tapahtumakaupunkeihin Suomessa. Tunteja on tarjolla 40h ja tuntipalkka on 15€/h (yht 600€). 

Haemme markkinointiassistenttia

Markkinointiassistentti keskittyy työssään Flow finland Junior -kiertueen sosiaalisen median markkinointiin ja tekee tapahtumien aikana postauksia tapahtumista. Hän ottaa tapahtumissa myös kuvia ja videoita. Tämä työ sisältää jonkin verran matkustamista tapahtumakaupunkeihin Suomessa. Lisäksi markkinointiassistentti mainostaa SPY:n jäsenjärjestöjen mainioita kesäleirejä ja kesätoimintaa osana työtään. Työntekijällä toivotaan olevan kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä osana työtään. Postaukset tehdään sekä suomeksi että englanniksi. Valokuvausharrastus on plussaa. Työntekijän ei tarvitse kuitenkaan olla markkinointialan ammattilainen vaan työ sopii hyvin esimerkiksi viestintä/media-alan opiskelijalle kesätyöksi. Tunteja on tarjolla 45h ja tuntipalkka on 12€/h (yht 540€). 

Haku kaikkiin paikkoihin tehdään samalla lomakkeella. Voit hakea useampaakin paikkaa samalla lomakkeella (laita rasti ruutuun mitä paikkaa/paikkoja haet).

HAKULOMAKE

Haku on auki 11.5.-23.5.2021. Hakuaika päättyy klo 23.00, jolloin hakulomake sulkeutuu. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Osa hakijoista kutsutaan Zoom-haastatteluun. Haastattelut järjestetään 28.5. ja ilmoitamme hakijoille tuloksista viimeistään 1.6. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan mutta viimeistään 16.6. 

Lisätietoja: Laura Lammi 045-2118141 tai WhatsAppilla tai sähköpostitse. Lähetäthän myös CV:n pdf-muodossa sähköpostin liitteenä toiminnanjohtajalle: laura.lammi(a)parkour.fi.

SPY on vuonna 2003 perustettu parkour-järjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset ja hyvinvointia lisäävät arvot.

Laita hakemus tulemaan, jos haluat mukaan tekemään töitä tämän mahtavan lajin parissa ja kivalla porukalla!