Sivistymättömät 2020 -parkourfestivaali

Sivistymättömät 2020 -parkourfestivaali

Turussa 7.-9.8.2020

Saavu elokuun alussa Turkuun määrittämään uudelleen ihmisolentojen liikkumistottumukset ja kaupunkiympäristön käyttötavat, kun parkourfestivaali Sivistymättömät valtaa jo toistamiseen kadut ja kehot!
Sivistymättömät 2020 on parkouria lajina ja kulttuurina edistävä kolmipäiväinen festivaali. Vapaaehtoisvoimin järjestettävän festivaalin ohjelmaan haetaan suuntia monipuolisesti niin parkourin perinteistä, nykytilasta kuin tulevaisuuden näkymistäkin. Tarjolla on seikkailua, jamittelua, pelejä, työpajoja, puheohjelmaa, saunomista ja monenlaista ekstraa. Festivaaliformaatti takaa sen, että osallistuja voi surffailla itseä eniten kiinnostavasta ohjelmasta toiseen, ja varata aikaa myös hengailuun ja rentoutumiseen omien tarpeidensa mukaan.

Sivistymättömät-festivaali on tarkoitettu erityisesti kaikille, jotka ovat jo esim. parkourin kautta ennalta hylänneet “sivistyneen” ihmisen yksioikoiset liikkumistottumukset ja siirtymistavat, ja haluavat yhdessä temmeltää lisää. Vaikka et olisi aiemmin harjoittanut vastaavaa, mutta normien ja pönötyksen hylkääminen kiinnostaa, hyppää ihmeessä mukaan! Aloittelijoille on luvassa oma menovinkkilistansa. Ohjelmasisällöt sopivat kaikenikäisille ja -sukupuolisille. Parkourväki on tunnetusti inklusiivista ja solidaarista.

Viikonloppulippu maksaa 30 €. Lipulla saa osallistua kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan ja käyttää Parkourverstaan fasiliteetteja. Lattiamajoitus kuuluu hintaan. Sivistymättömille voit päästä ilmaiseksi tarjoutumalla tekijätiimiin vapaaehtoiseksi. Ohjelmanjärjestäjät ja talkoolaiset pääsevät luomaan festarin sisältöjä ja nauttimaan vapaaehtoisten eduista. Festarille mahtuu vain 100 osallistujaa järjestäjät mukaan lukien, joten hanki paikkasi pian!

Lue lisää: www.sivistymattomat.f