Suomen Parkouryhdistys pilotoi uutta koulutusta uusille parkourohjaajille

Suomen Parkouryhdistys pilotoi uutta koulutusta uusille parkourohjaajille

Suomen Parkouryhdistys pilotoi aivan uutta koulutuskonseptia 19.1. Helsingissä. Koulutuksen nimi on kekseliäästi PKPK eli Parkourohjaajan peruskurssi. Koulutus on ensimmäinen askel ohjaajan polulla ja uusi perustason koulutus niille, jotka eivät vielä tunne lajia. Koulutuksessa perehdytään parkourin ohjaamiseen perusvälineillä sisällä ja ulkona, parkouriin lajina, parkourin lajitaitoihin sekä ohjaamiseen erilaisten harjoitusten, pelien ja leikkien kautta. 

Koulutus on kehitetty erityisesti silmällä pitäen parkouriin vasta tutustuvia ohjaajia ja Harrastamisen Suomen mallin parkourkerhojen ohjaajia. Koulutus antaa valmiuden toimia seuratoiminnassa apuohjaajana tai ohjata parkourkerhoa esimerkiksi koulun iltapäiväkerhossa valmiin oppimateriaalin pohjalta.

Koulutus koostuu 6 tunnin lähijaksosta ja koulutusta varten kehitetystä itseopiskeluosuudesta. Itseopiskelu koostuu parkourtuntemukseen keskittyvästä osiosta ja liikunnanohjauksen alkeisiin pureutuvasta osiosta. Oppimateriaali on tuotettu Suomen kokeneimpien parkourohjaajien kanssa, ja se koostuu videoista, artikkeleista ja erilaisista tehtävistä.

Ensimmäisen koulutuksen pilottiluonteen vuoksi koulutukseen pääsee nyt puoleen hintaan.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan: https://suomen-parkour-ry-lv.creamailer.fi/…/24lx7e1bznux2