SPY etsii tapahtumatuottajaa Armageddoniin!

SPY etsii tapahtumatuottajaa Armageddoniin!

Ryhmäkuva Armageddon tapahtumasta

Nyt on luvassa ainutlaatuinen tilaisuus, sillä…

SPY etsii tapahtumatuottajaa määräaikaiseen tuntityöhön. Työtuntimäärä on yhteensä 60h, jonka voi tehdä aikavälillä syyskuu-joulukuu 2021.

Tapahtumatuottajan tehtävänä on Supreme Parkour Armageddon -tapahtuman järjestäminen yhdessä tuottajapari Panu Ilénin sekä vapaaehtoisten kanssa. Työ on itsenäistä ja tapahtuu omalla tietokoneella. Työtä voi tehdä missä ja milloin itselle parhaiten sopii. Tapahtumaviikonloppuna 10.-12.12.2021 tulee kuitenkin olla paikan päällä Jyväskylässä to 9.12- ma 13.12.2021. Tehtävässä edellytetään ajokorttia, koska tapahtumaviikonloppuna on luvassa paljon erilaista roudausta sekä mahdollisesti valmentajien kuljettamista. Omaa autoa ei tarvitse olla, koska tapahtumaan vuokrataan auto. 

SPY maksaa matkat ja päivärahat, mikäli työssä tulee tarvetta liikkua pois Jyväskylästä. Työn tuntipalkka on 13€/h. Tämän lisäksi tuottaja saa muita etuja tapahtumassa, kuten maksuttomat ateriat yhdessä valmentajien kanssa.

Liikunta-alan koulutuksesta tai vastaavasta on tehtävässä apua, mutta se ei ole pakollinen. Toivomme, että hakijalla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Lajin tuntemus on ehdoton edellytys. Hakijalla tulee olla kokemusta markkinoinnista, viestinnästä, tapahtuman suunnittelusta. Englannin kielen taitoa tarvitaan tehtävässä, koska tapahtuma on kansainvälinen. Toivomme, että olet tarkka raha-asioissa. Budjetointiin ja talousarvion seurantaan saat apua toiminnanjohtajalta tarvittaessa.

Haku on auki 24.8.-1.9.2021. Hakuaika päättyy ke klo 23.30, jolloin hakulomake sulkeutuu. Pahoittelemme lyhyttä hakuaikaa. Osa hakijoista kutsutaan Zoom-haastatteluun. Haastattelut järjestetään perjantaina 3.9. Ilmoitamme hakijoille tuloksista viimeistään 6.9. Työ alkaa 7.9.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Laita hakemus tulemaan, jos haluat mukaan tekemään töitä tämän mahtavan lajin parissa ja kivalla porukalla! Tässä työssä pääset todellakin toteuttamaan omia visioitasi tämän legendaarisen tapahtuman järjestämisessä. Saat samalla arvokasta kansainvälistä työkokemusta parkourin saralla.  

Lisätietoja: Laura Lammi 045-2118141 tai WhatsAppilla tai sähköpostitse. Lähetäthän myös CV:n toiminnanjohtajalle: laura.lammi(a)parkour.fi.

Huom! Mikäli tapahtuma peruuntuu koronatilanteen vuoksi, työtunnit käytetään virtuaalitapahtuman järjestämiseen ja yhdistyksen sihteerin töihin.

SPY on vuonna 2003 perustettu parkour-järjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset ja hyvinvointia lisäävät arvot.

Kuva: Andy Day 2016