Haemme tapahtumatuottajaa

Haemme tapahtumatuottajaa

Kuva: Mikko Pirinen

Suomen Parkour ry hakee tapahtumatuottajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan parkour-jamikiertuetta, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Nuorisosirkusliiton kanssa. Jamikiertue on osa järjestöjen yhteishanketta. Työ sisältää jamien markkinointia, tilojen varaamista, suunnittelutyötä SNSL:n tuottajan kanssa, ohjaajien etsimistä ja varaamista jameille.

Työssä on eduksi sosiaalisen median hallinta sekä lajituntemus. Myös hyvästä verkostosta parkouryhteisössä on apua. 

Tuntimäärä on yhteensä 95h ja sen voi tehdä itselleen sopivassa aikataulussa tammi-syyskuussa. Kyseessä on määräaikainen ja osa-aikainen työsuhde, johtuen hankerahoituksesta. Työpaikka sijaitsee Lempäälässä, SPY:n toimistolla Kulttuurikeskus PiiPoossa (kauppakeskus Ideaparkissa). Osan töistä voi tehdä etänä.

Tehtäväkuvaus:
Palkka on 17e/h. 

Toivomme, että hakija tuntee parkourin lajina ja hänellä on jonkinlainen käsitys, millaisia parkourtapahtumia Suomessa järjestetään. Odotamme hakijalta jonkinlaista järjestömaailman tuntemusta. Edellytämme tehtävään sopivaa valmista tai meneillään olevaa tutkintoa esimerkiksi Liikuntaneuvoja, Liikunnanohjaaja, Kulttuurituottaja, Yhteisöpedagogi, tai muu vastaava.  

Huom! Sinulta ei vaadita parkourohjaajan pätevyyttä mutta jos satut lisäksi olemaan itse hyvä parkour-ohjaaja, voit saada lisätöitä jamien workshoppien ohjaajana. Meillä on mahdollisesti keväällä aukeamassa lisää tuottajan/järjestösihteerin töitä, joista voi olla mahdollisuus saada lisätunteja koeajan jälkeen. 

Rekryn aikataulu: Haku on auki 12.1.2022-23.1.2022. Hastattelut sopivimmille hakijoille pidetään etänä 25.-26.1.2022. Ilmoitamme hakijoille tuloksista 28.1.2022 mennessä. 

Yhteyshenkilö: Laura Lammi, laura.lammi@parkour.fi, 045-2118141

SPY on vuonna 2003 perustettu parkour-järjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset ja hyvinvointia lisäävät arvot.

Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaamme! Eikun vaan hakemusta raapustamaan…
Täytä hakemus tästä.