Vuosikokous

SPY:n Vuosikokous 

SPY – Suomen parkour ry – edistää parkouria lajina ja sen harrastusmahdollisuuksia Suomessa. Tätä työtä tekevät SPY:llä ahkerasti niin toimihenkilöt kuin yhdistyksen hallitus. Vuosikokouksessa voit jäsenenä olla mukana valitsemassa uutta hallitusta tai asettua itse ehdolle hallitukseen. Ilmoittautumislinkki tulossa pian tälle sivulle.

Ilmoittaudu kokoukseen!

Tärkeät tiedot kokouksesta

Voinko osallistua kokoukseen?

Vuosikokoukseen voi osallistua SPY:n jäsenet. Mikäli et ole vielä jäsen, lähetä hakemuksesi viimeistään kuukausi ennen kokousta, jotta hakemuksesi ehditään käsitellä ja sinut on hyväksytty jäseneksi. Jäsenenä voit kokouksessa äänestää ja/tai asettua ehdolle hallitukseen. 

Liity jäseneksi!
Missä kokous pidetään?

Kevään 2023 vuosikokous pidetään 18.3.2023 Allianssi-talolla Pasilassa klo. 12.00. Osoite: Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Parkourjamit pidetään Vallilan Parkour Akatemian salilla. Osoite: Teollisuuskatu 16, 00510 Helsinki.

Ohjelma

12.00 – 15.00 SPY:n vuosikokous. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksessa on kahvitarjoilu.

15.00 – Omakustantainen ruokatauko vapaavalintaisessa paikassa.

16.00-17.00 Jussi Tiilikaisen ja Lare Leskisen tuottaman The Mental Game elokuvan esitys Allianssisalissa. Elokuva käsittelee pelkoa, epäonnistumista ja onnistumista parkourissa. Elokuvaan on vapaaehtoinen pääsymaksu.

18.00-21.00 Parkourjamit Vallilan Parkour Akatemian salilla.

Linkki esityslistaan
Voiko kokoukseen osallistua etänä?

Voit osallistua kokoukseen myös etänä.

Hallitus 2022-2025

Mitä hallitus tekee? Mihin voin vaikuttaa?

SPY:n hallitus koostuu puheenjohtajasta ja 5 jäsenestä ja 2 varajäsenestä. Kaudelle 2023-2025 valitaan puheenjohtaja ja 4-6 uutta jäsentä. Mutta mitä hallitus oikeastaan tekee ja mihin se voi vaikuttaa? Mitä saat itsellesi hallitustyöslentelystä?

Talous

Hallitus päättää yhdistyksen talousarviosta eli siitä, mihin kohteisiin yhdistyksen rahaa käytetään.

Toimintasuunnitelma

Hallitus päättää toimintasuunnitelmasta eli millaista toimintaa ja tapahtumia SPY järjestää.

Uuden toiminnan käynnistäminen

Hallituksen jäsen voi käynnistää uutta toimintaa toiveidensa mukaan, esim. tapahtumia tai muuta parkourin edunvalvontaa ja edistystoimintaa.

Verkostoituminen ja kokemus hallitustyöstä

Hallituksessa pääset verkostoitumaan muihin luottamustoimissa oleviin jäseniin ja saat merkinnän CV:hen hallitustyöskentelystä.

Millaista hallituksessa työskentely on?

Nykyiset ja entiset hallituslaiset kertovat, millaiset asiat ovat heille olleet tärkeitä hallitustyöskentelyssä. 

Piitu Viittanen

Piitu on ollut mukana järjestämässä vuosittaista GIrls & Co -jameja, jotka on suunnattu naisille, tytöille ja sukupuolivähemmistöille.

Ville “Visiiri” Leppänen

Visiriiri toimi hallituksessa vuosina 2013-2020. Visiiri yhä työskentelee SPY:n ohjaajakoulutuksien parissa toisena pääkouluttajana.

Panu “Panda” Ilén

Panda toimi SPY:n puheenjohtajana  2019-2021 ja jatkaa varapuheenjohtajana. Sen lisäksi hän on aktiivisesti järjestänyt Armageddon-tapahtumaa, Coach Europen ja toimii SPY:n olosuhdevastaavana.

Janne Laurila

Janne on pitkän linjan hallituskonkari ja myös toiminut aiemmin SPY:n Parkouria koululaisille -hankkeen projektipäällikkönä. Janne kuuluu Parkour Earthin hallitukseen.