Leirit

PARKOUR-LEIRIT

Leirejä ympäri Suomea!

Jäsenjärjestömme toteuttavat parkourin täyteisiä leirejä vuoden ympäri, etelästä pohjoiseen! Leireillä treenataan, pelataan ja pidetään hauskaa, olit sitten tulossa lasten, nuorten tai aikuisten leirille. Osalla leireistä yövytään osalla hikoillaan ja nauretaan päiväsaikaan. Jos haluat unohtumattomia kokemuksia parkourista, ilmoittaudu leirille!

Lasten ja nuorten talvileirit

Lasten leireissä yhdistyvät pelaaminen, parkourin opettelu sekä yhdessä tekeminen. Leirit ovat jäsenjärjestöjemme tuottamia. Ajankohtaiset tiedot löydät aina jäsenjärjestön omilta internet-sivuilta.

Helsingin Parkour Akatemia, Vallila

Kenelle: 7–12-vuotiaat
Ajankohta: 20.-22.2.2023
Hinta: 140 €

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Helsingin Parkour Akatemia, Lauttasaari

Kenelle: 7–12-vuotiaat
Ajankohta: 20.-23.2.2023
Hinta: 125 – 165 €

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kysyttävää? 

Leirit ovat jäsenjärjestöjemme tuottamia. Kaikissa kysymyksissä kannattaa siis kääntyä järjestävän tahon puoleen. Löydät jäsenjärjestöjen yhteystiedot siirtymällä ilmoittaumispainikkeesta järjestön nettisivuille. Suomen Parkour ry ei valitettavasti pysty vastaamaan leireihin liittyviin kysymyksiin.

Huom!

Suomen Parkour ry ei vastaa tällä sivulla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivulla esitetyt tiedot voivat muuttua ilman, että niistä erikseen ilmoitetaan. Leirit ovat jäsenjärjestöjemme tuottamia palveluita, eikä Suomen Parkour ry vastaa leireistä. Tarkistathan leirien ajantasaiset tiedot toteuttavan tahon omilta internetsivuilta tai muista viestintäkanavista.