Työryhmät

Työryhmät

Työryhmät kehittävät SPY:n ja parkour-skenen toimintaa konkreettisilla tavoilla. Työryhmän jäsenenä voit esimerkiksi tuoda tärkeitä asioita hallituksen tietoon, suunnitella tapahtumia tai parantaa lajin toimintakulttuuria. 

Armageddon

Armageddon-työryhmässä suunnitellaan ja ideoidaan vuoden päätapahtumaa “Supremer Parkour Armageddonia” tapahtumatuottajan johdolla.

Tule mukaan vaikuttamaan ja tekemään tapahtumasta paras mahdollinen!

Lisätietoja:
Panu Ilén
+ 358 50 405 0844

Lue lisää Armageddonista

STAY

SPY:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmä (STAY) ylläpitää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusnäkökulmia SPY:ssä ja muussakin Suomen parkour- toiminnassa. STAY järjestää toimintaa parkourissa aliedustetuille ryhmille, kuten kesäjameja tytöille, naisille ja sukupuoli-vähemmistöön kuuluville.

Liity sinäkin mukaan!

Yhteyshenkilö:
Piitu Viittanen
+ 358 40 039 2581

Lue lisää STAY:n tapahtumista

Varjohallitus

Varjohallitus on SPY:n jäsenten avoin, Telegramissa toimiva keskusteluryhmä, jossa ideoidaan yhdessä parkourin harrastamiseen liittyviä ideoita, joita voidaan nostaa hallituksen käsiteltäväksi.

Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Linkki Telegram-ryhmään: t.me/spy_varjohallitus

Flow Finland

Flow Finland -työryhmässä suunnitellaan koko kesän kestävää jamikiertuetta, joka kiertää kaupungista toiseen.

Mikäli haluat järjestää Flow-jamit omalla paikkakunnallasi, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan ryhmään!

Yhteyshenklö:
Joonas Palsio
+358 44 2614132

Lue lisää Flow Finlandista

Haluatko perustaa uuden työryhmän?

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta ja uusien asioiden edistämisestä? Jos olet ja sinulla on idea, joka kaipaisi toteutuakseen aivan uudenlaista työryhmää, ehdota sellaista meille! Kuuntelemme mielellämme jäseniämme. Ehdotuksen uudesta työryhmästä voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@parkour.fi. Kerro lyhyesti, missä ideassasi on kyse ja miksi juuri työryhmän perustaminen olisi paras tapa edistää sitä.