Tapahtumia

Kokoamme yhteen parkourin harrastajia ympäri Suomea.

Tutustu tapahtumiimme ja hyppää mukaan!

SPY:n tapahtumat

Suomen parkour ry järjestää kalenterivuoden aikana useita tapahtumia ympäri Suomea. Tässä infoa niistä!

Supreme Parkour Armageddon

Yli 10-vuotias Suomen suurin parkourtapahtuma järjestetään Jyväskylässä joulukuussa. SPKA:n keskiössä ovat kansainväliset vieraat, kiinnostavat työpajat ja rankka parkourtreeni.

Taival

Taival vie parkourin urbaanista ympäristöstä erämaan siimekseen ja haastaa seikkailijan kohtaamaan luonnon parkourin hengessä.

Flow Finland -jamikiertue

Flow Finland on parkourkiertue, jonka kaupungeissa järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset parkourjamit. Tule mukaan parkouraamaan rennosti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa!

Girls & Co -jamit

Girls & co -jameilla kokoontuvat parkourista kiinnostuneet tytöt, naiset ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat.

Vuosikokous

Suomen parkouryhdistyksen vuosikokouksessa esitellään yhdistyksen toimintaa jäsenille, hoidetaan sääntömääräisiä asioita ja valitaan hallitus.

Lue lisää

Muita parkourtapahtumia

SPY ei suinkaan ole ainoa parkouria järjestävä taho Suomessa. Tiedotamme myös muiden yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden järjestämistä avoimista parkourtapahtumista.

Sivistymättömät

Sivistymättömät elokuussa Turussa tapahtuva parkourfestivaali, jota on järjestetty vapaaehtoisvoimin vuodesta 2019 periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle”. 

Saunajamit

Turun Parkour Akatemian väki järjestää muutaman kerran vuodessa saunajamit legendaarisella Parkourverstaalla – Kuumaa ja kosteaa treeniä ja saunomista parkouraajien tapaan!

Seuraa ilmoittelua Parkour Suomi tai Parkour Turku -Facebook-ryhmissä

Aiotko järjestää parkourtapahtuman?

Kerro siitä meille! SPY on kiinnostunut suomalaisten parkouraajien kokoontumisista ja antaa mielellään vinkkejä tapahtuman tekemiseen. Jos tapahtuma on toistuva, voimme myös lisätä sen esittelyn tänne Tapahtumat-sivullemme!

Laita meiliä osoitteeseen toimisto@parkour.fi

Tutorkoulutus