Suomen Parkour ry

Tältä sivulta löydät tietoa Suomen Parkour ry:stä, sen näkemyksistä ja toimintatavoista.

Suomen Parkour ry on perustettu vuonna 2003. Sen tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset ja hyvinvointia lisäävät arvot.

Yhdistykseen liittyminen ja siihen kuuluminen on täysin maksutonta. Kuka tahansa yhdistyksen periaatteet hyväksyvä voi liittyä yhditykseen.

Lisää tärkeistä yhdistykseen liittyvistä asioista ja sitä ohjaavista arvoista voit lukea alla olevista linkeistä:

• Suomen Parkour ry, sen periaatteet ja toimintatavat
  • Yhdistyksen säännöt
  • Yhdistyksen tämän hetkinen hallitus
  • Yhdistyksen näkemyksiä parkourista
  • Parkourin vastuullinen harrastaminen
  • Yhdistysrakenne vuonna 2009

Hallituksen päätöksistä ja aikaansaannoksista informoidaan yhdistyksen verkkosivujen uutisissa.

Toimintaamme tukee:

okm_fi_1rivi_logot_iso