Go to Top

Suomen Parkour ry hakee toiminnanjohtajaa

SPY hakee toiminnanjohtajaa helmikuun alusta alkaen edellisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin. Toiminnanjohtajan keskeisimpänä tehtävänä on koordinoida ja järjestää yhdistyksen toimintaa, hoitaa yhteistyössä hallituksen kanssa yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä, varainhankinta toiminnan rahoittamiseksi sekä parkourin edistäminen Suomessa.

Tehtävä on osa-aikainen (arviolta 50 % kokonaistyöajasta) ja alustavasti määräaikainen vuoden 2017 loppuun asti. Lopullinen työaika selviää rahoituksen ratkettua tammikuun loppupuolella. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa määräajan jälkeen. Työssä noudatamme kuukauden koeaikaa.

Tehtävään katsotaan eduksi kokemus seura- tai järjestötoiminnasta (erityisesti hallinnon puolella) sekä tietämys Suomen parkour-yhteisöstä ja sen toiminnasta. Työ on luonteeltaan erittäin itsenäistä ja siinä vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä johtamistaitoja. Toiminnanjohtajan työtä ohjaa yhdistyksen hallitus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 8.1.2017 klo 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vesa.plath@parkour.fi.

Hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään viikolla 3.