Go to Top

SPYn vuosikokous ja jamit Turussa 24.-25.3.

SPY:n vuosikokous pidetään 24.3.2018 Turun Parkour Akatemian tiloissa (Helsinginkatu 21, Turku)! Vuosikokouksessa mm. valitaan yhdistyksen tuleva hallitus. Tapahtuma on maksuton!

Jos haluat ehdolle SPY:n tulevaan hallitukseen, kiinnostuksen luottamustoimesta (sekä roolin josta olet kiinnostunut) voi ilmoittaa sähköpostitse toiminnanjohtaja Laura Lammille laura.lammi@parkour.fi. Vuosikokous valitsee puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet. Hallitus valitsee joukostaan varapuheenjohtajan.

Aikataulu:
La 24.3.
11.30 SPY info – kysymyksiä ja vastauksia SPY:n toiminnasta sekä yleisemmin yhdistystoiminnasta
12.00 Suomen Parkour yhdistyksen vuosikokous
15.00 Treeniä

Lauantaina pidämme myös infopistettä Parkouria koululaisille -hankkeestamme. Tule käymään pisteellä kyselemässä lisää aiheesta SPY:n hanketyöntekijöiltä Janne Laurilalta, Ville Kuusisaarelta ja Iida Laiholta.

Su 25.3.
11.00 Uuden hallituksen järjestäytymiskokous
12.00 Vapaata jamittelua

Suomen Parkour ry on lajin kattojärjestö Suomessa. SPY on valtakunnallinen nuorisojärjestö, jolla on 16 jäsenjärjestöä ja noin 6000 jäsentä. Hallitustyö on antoisaa ja vie mukanaan. Huomioithan, että se on myös työntäyteistä ja vie paljon aikaa. Kasvotusten tapahtuvia kokouksia on vuoden aikana neljä (Helsingissä ja Valkeakoskella). Skype-kokouksia on yli kolmekymmentä vuoden aikana! WhatsApp laulaa viikottain ja välillä jopa päivittäin. Hallituksen jäsenille korvataan mm. junamatkoja sekä ruokia kokouksissa ja tapahtumissa mutta huomioithan, että se on vapaaehtoistyötä. Porukka on mahtava ja hallituksen jäsenenä saat vaikuttaa, mitä SPY:ssä tehdään ja mihin suuntaan yhdistyksen toiminta menee. Vuosikokoustapahtuman tarjoaa Opetus- ja Kulttuuriministeriö.