Go to Top

SPY:n uudeksi toiminnanjohtajaksi valittiin Laura Lammi

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa työnsä 1.2.2017 Suomen Parkour ry:ssä. Toiminnanjohtajan keskeisimpänä tehtävänä on koordinoida ja järjestää yhdistyksen toimintaa, hoitaa yhteistyössä hallituksen kanssa yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä, varainhankinta toiminnan rahoittamiseksi sekä parkourin edistäminen Suomessa. Tehtävä on osa-aikainen (arviolta 50 % kokonaistyöajasta).

Tehtävään valitulla Laura Lammilla on työkokemusta ja koulutusta sekä liikunnan hallinnolliselta puolelta, että ohjauksen parista. Hän on koulutukseltaan Liikuntatieteen maisteri Jyväskylän Yliopistosta hallintotieteiden puolelta sekä Liikunnanohjaaja (AMK) Haaga Instituutin Ammattikorkeakoulusta. Hän on aiemmin työskennellyt toiminnanjohtajana muun muassa Valkeakosken Haka ry:ssä sekä liikuntasuunnittelun, viestinnän ja markkinoinnin parissa eri liikuntajärjestöissä, kuten OLL:ssä, ESLUssa ja LiikUssa. Kansallisen lajiliiton toiminnan pyörittäminen on taas tullut tutuksi Suomen Vesihiihtourheilu ry:n toiminnan parissa.

Parkourissa omat taidot ovat aloittelijatasoa, mutta hän on lajista innostuneena ohjannut jonkin verran perhe- ja lasten ryhmiä, kuten esimerkiksi puolen vuoden ajan perheparkouria Parkourkeskuksella Helsingissä vuonna 2014 sekä järjestänyt Lempäälään parkour-kokeilutunnin lapsille Lekin liikuntapäivän yhteyteen. Lisäksi Laura on toiminut apuohjaajana Savonlinnassa lasten parkour-leirillä. Lajista löytyy siis perustiedot ja taidot mutta intoa oppia lisää tästä mahtavasta lajista löytyy sitäkin enemmän!