Go to Top

SPY etsii tapahtumakoordinaattoria

verry_pienikuvaSPY etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen tuntityöhön. Työtuntimäärä on yhteensä 40h. Tehtävänä on Flow Finland -kesäkiertueen tapahtumien koordinointi ja järjestäminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa sekä kiertueen viestintä ja markkinointi. Työ on itsenäistä ja tapahtuu omalla tietokoneella. Työtä voi tehdä missä ja milloin itselle parhaiten sopii. Työ sisältää matkustamista kesäaikaan Flow Finland -tapahtumiin. Kaikissa ei ole pakko olla itse paikalla. SPY maksaa matkat ja päivärahat. Työn tuntipalkka on 12€/h. Liikunta-alan koulutuksesta tai vastaavasta on tehtävässä apua, mutta se ei ole pakollinen. Toivomme, että hakijalla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Lajin tuntemus koetaan eduksi. Työ alkaa 1.5.2019 tai jo aikaisemmin, jos hakijalle sopii.
Haku on auki 3.4.2019-15.4.2019. Hakuaika päättyy klo 12. Järjestämme puhelinhaastatteluja potentiaalisille hakijoille 16-17.4. Valinta tehdään 18.4. ja ilmoitamme hakijoille tuloksista 19.4. Lisätietoja: Laura Lammi 050-4016281 tai laura.lammi@parkour.fi

SPY on vuonna 2003 perustettu parkour-järjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää parkourin ja sitä tukevien taitojen vastuullista harrastamista Suomessa sekä lisätä parkourin tunnettuutta. Yhdistyksen kaiken toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset ja hyvinvointia lisäävät arvot.

Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaamme! Eikun vaan hakemusta raapustamaan…

Täytä hakemus