Go to Top

Parkourkoulutus liikunnanopettajille – Ilmoittautuminen avoinna!

Suomen Parkour ry järjestää kevään 2018 aikana liikunnanopettajille ja muille liikunta-alan ammattilaisille suunnattuja parkourkoulutuksia. Koulutus antaa hyvät valmiudet ohjata monipuolisia parkourtunteja esimerkiksi koululiikunnassa tai kerhotoiminnassa.

Koulutus on vahvasti toiminnallinen, ja omien parkourtaitojen kehittämisen lomassa harjoitellaan parkour-ratojen rakentamista ja harjoitteiden eriyttämistä koulun liikuntavälineitä hyödyntäen. Tarkastelemme myös, miten koulun pihaa voi hyödyntää parkourin opetuksessa. Koulutuksessa esitellään lisäksi laaja kirjo erilaisia parkouraiheisia pelejä ja leikkejä, joita voi hyödyntää opetuksessa laajemminkin.

Koulutukset järjestetään kahdessa osassa niin, että koulutuspäivien väliin jää viikon tauko. Koulutuspäivän kesto on noin kolme tuntia.

  • Ensimmäinen koulutus järjestetään 26.4 ja 3.5 klo 14.30-17.30 Jyväskylän kristillisellä koululla
  • Toinen koulutus järjestetään Jokiniemen koululla Vantaalla 17.5 ja 24.5 klo 15-18

Kouluttajina toimivat pitkän linjan parkourohjaajat ja liikuntapedagogiikan opiskelijat Ville Laine ja Juho Kantola, sekä Suomen Parkour ry:n koulutusvastaava Ville Leppänen.

Koulutuksen hinta on 60e, ja se sisältää 6 koulutustuntia, sekä laajan sähköisen materiaalipaketin. Koulutukseen osallistujia ei ole vakuutettu.

Koulutukseen voi ilmoittautua tästä:

https://goo.gl/Gevu15

Lisätietoja koulutuksesta voi kysellä Ville Laineelta.
p. 0440777191

Opettajien parkour-ohjaajakoulutus on osa SPY:n Parkouria koululaisille -hanketta / Kuntien parkour-ohjaajakoulutuksia.

OKM_logo