Go to Top

Panu “Panda” Ilén SPY:n puheenjohtajaksi!

hallitusSPYllä on uusi upea hallitus! Puheenjohtajaksi valittiin Panu Ilén. Varsinaisiksi jäseniksi Ville Leppänen, Ville Laine, Janne Laurila, Juuli Saloranta ja Joona Saloranta. Varajäseniksi valittiin Janne Eskelinen ja Veikko Knuuttila.

“Olen hyvin innoissani tästä uudesta luottamustehtävästä ja otettu jäsenistön luottamuksesta minuun. Koen tärkeäksi, että yhdistyksen arvoja vaalitaan. SPY siis tekee töitä kansallisena edustajana lajin kaikille harrastajille, sekä kansainvälisenä vaikuttajana mm. Parkour Earthissa. Meillä on SPY:ssä paljon hyviä hankkeita menossa, joiden kehittämistä jatkamme hallituksen ja muiden aktiivien kanssa”, kommentoi uusi puheenjohtaja kautensa alussa.

workshop_gatheringVuosikokouksessa oli paikalla porukkaa enemmän kuin koskaan. Äänestykset kävivät vilkkaina ja keskusteltavaa riitti. Kokouksen loppuun oli varattu aikaa aiheelle, joka on noussut keskusteluihin paljon viime aikoina ja vuosina: Tulisiko parkourissa kilpailla vai ei? Keskusteluosion jälkeen kokous päättyi ja siirryttiin Parkourkeskukselle tapahtuman Parkour Gathering -osioon, missä osallistujat saivat nauttia huippukivoista workshopeista. Herra Hatun “minä ja lattia” -työpajassa päästiin pyörimään kirjaimellisesti pitkin lattioita. “Lattiatuntumasta” voi olla apua, jos parkouratessa alastulo ei vaikka suju, kuten oli suunnitellut. Myös Jönkön “Nousut”-workshop oli aivan mahtava ja monipuolinen. Workshopin huipensi intervallityyppinen “parkourin jääkiekkoharjoittelu”. Kyllä tuntui reisissä ja haboissa hyvältä seuraavat päivät! vuosikokous

Uskomme, että vuosikokous+parkour gathering on tullut jäädäkseen. Oli mukavaa nähdä, miten väkeä valui illaksi Parkourkeskukselle jamittelemaan porukalla. Onnea vielä kerran uudelle hallitukselle ja lämpimät kiitokset viime vuodesta vanhalle hallitukselle!

Terveisin, Laura tj