Go to Top

Liity jäsenjärjestöksi

SPY:n jäsenjärjestöt ovat organisaatioita, jotka tarjoavat laadukkaita parkour-palveluita. SPY:n jäsenjärjestö-leima on osoitus laadukkaasta parkourin opetuksesta, koulutus- ja asiantuntijapalveluista tai muusta parkoria edistävästä toiminnasta.

SPY:n jäsenjärjestöksi voi hakea mikä tahansa parkourin kanssa työskentelevä organisaatio.

Jäsenyyden edut:

THE REAL DEAL STAMP
-THE REAL DEAL STAMP on osoitus SPY:n jäsenyydestä ja sen arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesta toiminnasta. Leimasta tiedät, että saat näiltä yhteisöiltä laadukkaita parkour-palveluita.

Näkyvyys www.parkour.fi-sivustolla
-Jäsenjärjestöt ovat näkyvästi esillä yhdistyksen kotisivuilla

Koulutukset
-osallistuminen ohjaajakoulutuksiin on edullisempaa SPY:n jäsenjärjestöjen jäsenille
-EA-koulutukset

Tiedottaminen toiminnasta SPY:n tiedotuskanavilla
-www.parkour.fi ja SPY:n Facebookilla ja Instagramilla tiedotetaan ja uutisoidaan jäseniä koskevia asioita. Kesäleirejä mainostetaan kootusti loppukeväästä.

Jäsenjärjestöneuvosto / jäsenjärjestöpäivät
-oikeuden osallistua jäsenneuvoston toimintaan ja päätöksentekoon
-verkostoituminen muiden parkour-toimijoiden kanssa koulutuksissa ja jäsenneuvoston toiminnassa

Muuta
-Yhteistyössä SPY:n kanssa pääsette järjestämään mm. parkour-kokeilupäiviä kouluille ja näin työllistätte muun muassa ohjaajianne, joille SPY maksaa ohjauksesta.

HAKUPROSESSI

Jäsenjärjestöksi haetaan lähettämällä vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen hakemukset(a)parkour.fi. Jäsenhakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi yhteystiedot, parkourtoiminnan sisältö sekä jäsenmäärä. On myös hyvä mainita, mikäli toiminnassa on mukana koulutettuja parkour-ohjaajia.

Tämän jälkeen puheenjohtaja/varapuheenjohtaja/toiminnanjohtaja soittaa ja pitää hakijalle puhelinhaastattelun. Haastattelun ja hakemuksen perusteella hallitus joko hyväksyy hakemuksen, antaa kehitystehtäviä ehtona jäsenyydelle tai hylkää hakemuksen. Hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Seuraava kokous, jossa käsitellään jäsenhakemuksia, pidetään 6.9. 2019. Mikäli haluat lähettää jäsenhakemuksen, tee se 30. 9.2019 mennessä.

Jäsenmaksu määräytyy yhteisön parkour-harrastajajäsenten määrän mukaan.
<100: 0 EUR
100-250: 50 EUR
251-500: 100 EUR
501-1000: 200 EUR
yli 1000: 350 EUR

Henkilöjäsenyys on maksutonta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *