Go to Top

Juho Kuusisaari jatkaa SPY:n puheenjohtajana

Suomen Parkour ry:n vuosikokous pidettiin 25.3.2017 Oulussa. Vuosikokouksen ympärille järjestettiin myös parkour-tapahtuma Oulun parkour-seuran uusissa tiloissa. Paikalle saapui väkeä Jyväskylästä, Helsingistä, Turusta ja Valkeakoskelta. Mukana oli myös paikallisia seuran harrastajia Oulusta. Viikonlopun ohjelmaan kuului vapaata harjoittelua, jamittelua, parkour-haasteita sekä tietenkin monta tuntia kokoustamista ja toiminnan ideoimista yhdessä jäsenistön kanssa.oulu

Sääntömääräisessä vuosikokouksessa valittiin SPY:lle uusi hallitus. Hakijoita ilmoittautui yksitoista henkeä SPY:n jäsenjärjestöistä ympäri Suomen. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Juho Kuusisaari (Parkour Akatemia / Helsinki) ja varapuheenjohtajaksi Ville Leppänen (Parkour Akatemia / Turku). Hallituksen jäseninä valittiin jatkamaan Janne Laurila (Oulun Parkour-seura), Joona Saloranta (Parkourkeskus / Helsinki) ja Janne Eskelinen (Parkourkeskus / Helsinki). Varajäsenenä jatkaa myös Harri Mehtälä (Parkourkeskus / Helsinki). Uusina hallitukseen valittiin varsinaiseksi jäseneksi  Panu Ilen (Parkour Akatemia / Jyväskylä) sekä varajäseneksi Joni Kesti (Oulun parkour-seura).

Viikonlopun tapahtuma onnistui hienosti ja osallistujia oli mukavasti. Tapahtuman tarjosi jäsenille Suomen Parkour ry! Kiitos hienoista järjestelyistä Oulun Parkour-seuran Jannelle, Ossille ja Jonille! Erityiskiitos siitä, että saatiin käyttää myös Oulu Beach Volleyn mahtavaa, seinän takaa löytyvää biitsi-kenttää parkouriin ja beach volleyn kokeilemiseen porukalla! Oli mahtavaa nähdä kaikkia ihmisiä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja odotella lumien sulamista!

IMG_6584IMG_6575